JEG TIPSER: EVERYDAYCURLS

Med noen enkle steg skal jeg vise dere hvordan hverdagskrøllene er på plass ila 5-10  minutter.

Del opp håret i små seksjoner, ta en seksjon og rull det fra roten og utover slik at tuppene på håret blir rullet på sist. Hold kun i få sekunder til du kjenner håret er varmet og slipp krøllen forsiktig ned for å bli avkjølt.

Gjør dette rundt hele hodet og du kan rufse til håret og style det slik du vil. For min del kan dette holde i 2 dager, noe som er perfekt da jeg vasker håret hver annen dag.  Jeg tenker å få laget en video på hvordan jeg styler håret da mange etterspør dette.

XoXo

8 Comments

 1. Kjempe fint

  1. Tusen takk 😀

 2. Kjempe fint

 3. Mona Liebsch

  Så fint

  1. Tusen takk 🙂

 4. Så fint

 5. Hva heter krølltangen du bruker ?

  1. Jeg bruker en vanlig fra Rapunzel 🙂 Denne på bildet er ødelagt nå 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *