TOGETHER

annonse

Together forever

Jeg syntes Thomas Sabo sin Together kolleksjon er så elegant og lekker, smykkene passer rett og slett til alt. Smykkene er stilrene, tidløse og i nydelig rosegull. Jeg syntes dette også må være en av de hyggeligste gavene å legge under treet til en venninne, søster eller mamma – eller kanskje svigermor <3 Selv syntes jeg ofte det er vanskeligst å finne julegaver til de nærmeste og det er ekstra hyggelig å gi noe som, betyr noe og denne serien som symboliserer “Together forever” syntes jeg er så fin. Selv er jeg dårlig på ørepynt i hverdagen, men da jeg så disse små øredobbene var de perfekte for både hverdag og festlige anledninger.

Smykkene finner du her!

2 Comments

  1. Elsker smykkene.
    Kan du lage en kjoleguide hvor du viser ulike kjoler som du kunne tenkt deg å bruke til jul? Føler jeg har lett hele verden rundt nå etter en julekjole… så trenger tips! Hadde vært interessant om du hadde laget et slikt type innlegg:)

    1. benedicthe

      Dette skal jeg prøve å få til 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *