STILLE ETTER STORMEN

Jeg har tenkt å oppdatere dere om hvordan de siste månedene har vært etter mitt besøk hos Plastikkirurg1. Det har stormet rundt mitt valg om å operere etter mine to fødsler, jeg har også fått med meg stormen rundt klinikken den siste tiden. Selv har det vært både fint og vanskelig å dele denne historien, jeg kjenner også mange andre mammaer som har stått i samme situasjon etter å gjennomgått en eller flere fødsler.  Jeg blir glad og rørt av alle de fine historiene jeg har fått fra andre i samme situasjon med de samme rundt nettopp dette. En ting er sikkert og det er at jeg har aldri tenkt å dele min historie for å gjøre noen opprørt eller å bidra til at unge skal endre på kroppen.

Jeg vurderte selv å gjennomgå operasjonene i flere år før jeg tok steget å gå til konsultasjonen hos Plastikkirurg1, og Dr. Ørner  + Dr. Bush. Jeg valgte å gå til akkurat disse fordi jeg vet de er blant Norges dyktigste på området. Jeg har vært igjennom 2 tøffe graviditeter og fødsler. Siste fødsel var ett keisersnitt som har blitt sydd igjen totalt feil og jeg har hatt smerter i 10 måneder og vondt ved berøring helt til jeg fikk fjernet arret, her opplever jeg at arret ikke lengre er snurpet inn og ikke i nærheten så vondt som jeg har hatt det i lang tid. Jeg angrer ikke ett sekund på å fått rettet opp i arret som har plaget meg helt siden starten.

Jeg er så utrolig takknemlig og glad for de to barna vi har fått og jeg er også glad for at jeg kan føle at kroppen min og føle velvære. Jeg gjentar meg igjen med at jeg ikke ønsker å bidra til ett større kroppspress, og syntes det er noe annerledes da kroppen har vært igjennom to heftige graviditeter og fødsler som har etterlatt seg dype spor. Jeg har valgt å ta tak i kompleksene etter fødslene og har lyst å føle meg vel og føle meg som meg selv og syntes det er det aller viktigste!
Jeg minner om at dere kan følge Plastikkirurg1Facebook og Instagram.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *