THESE BROIDERY DETAILS ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I LOVE THESE BROIDERYS ♥

Zara// Kjole

6 Comments

 1. Jeg liker bloggen din og elsker stilen din. Men jeg vurderer å drite i å lede bloggen din. Du svarer aldri på kommentarer, når jenter som kunne “dødd” for å vite hvor kjolen din er fra så svarer du aldri. Du virker så overlegen. Gidder ikke å kjøpe noe fra merket ditt bare pga hvordan du oppfører deg. Jeg vet du tjener penger på å blogge, en del av jobben er å svare. Foreks eirinkristisnsen er et forbilde for mange jenter, svarer alltid. Du er bare overlegen, egoistisk og gir F i lesere dine. Jeg VET at sikkert 70% av leserne dine synes det samme. Ta det til deg

  1. Hei, Takk for at du liker bloggen. Jeg skulle ønske jeg strakk til på alle kanter, også svare på alle kommentarer. Det er desverre ikke så enkelt som jeg hadde tenkt å kombinere jobb, være hjemme i permisjon, mitt eget merke By Benedicthe, klesmerket som er i en stor oppbygging, familietid, klesvask etc. Jeg har for få timer i døgnet, og svarer her på bloggen de dagene jeg har mulighet da jeg ikke kun har blogg som hovedjobb hver dag. Jeg er absolutt ikke overlegen, og er lei meg for å ikke strekke til overalt.

 2. Hei! Jeg skal kjøpe denne kjolen, men er så usikker på størrelsen. Jeg er nemlig gravid, og lurer på om jeg må gå opp en størrelse. I ganni sine kjoler (de løse modellene) bruker jeg fortsatt i str s, og denne kjolen då så løs og vid ut. Er den trang over puppene, og får man plass til en liten babymage tror du?

  1. Hei, Tror ikke du trener å gå opp i str på denne. Jeg kunne brukt denne i str S selvom jeg hadde vørr gravid, den er romslig på magen 🙂

 3. Elin Løkkeberg

  Hei, skal også kjøpe meg den kjolen.Jeg vipper mellom S og M , kommer ann på vidde osv. Jeg er liten over brystene, er 1,70 og 60 kg. Vil du anbefale s eller m? Liker sp godt bloggen og stilen din, henter masse inspirasjon, og det at du skriver i innleggene hvor du har kjøpt ting er så bra:) Klem fra Elin.

  1. Ville tatt den str du vanligvis bruker 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *