SYKEHUSKLOVNENE ♥

IMG_6674 IMG_6672 IMG_6683 IMG_6678

Til støtte for organisasjonen med en uerstattelig gjeng sykehusklovner som oppmunterer små syke på sykehus over hele landet!

19-23 Oktober fyller Sykehusklovnene 15 år og det skal feires! Til vanlig støtter Fødselsplakat.no med 28 kr pr solgte plakat men i annledning til jubileet ønsker de å doble bidraget med 56,- . Det er så viktig at flere får øynene opp for denne viktige jobben Sykehusklovnene gjør ved sykehus i hele Norge.

Ved å kjøpe en fødselsplakat får du ikke bare ett nydelig bilde av barnet ditt i eksakt størrelse som når han var nyfødt  til hjemmet men du bidrar å støtte denne gode saken. Som sykepleier har jeg opplevd å se disse skjønne klovnene da jeg var i praksis på Ahus. Og gleden de gir er enorm! Sykehusklovnene bidrar til positive pusterom i en ellers utfordrende sykehushverdag, både for barna og pårørende.

Kjøp din fødselsplakat i dag og støtt sykehusklovnene ♥ Det er så lite som skal til for hver og en for å hjelpe.

 

 

 

 

 

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.