FRISKE URTER

 

 

En ting jeg ikke klarer meg uten er friske urter, det er alltid på benken og av en eller annen grunn dør de aldri når de står i vinduet med mye lys og en skvett vann om dagen. 

Elsker særlig de nye urtepotten og de små boksene til nøtter, krydder eller annet småtteri. Du finner alt her hos Kähler!

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
  • Agnethe
    May 3, 2016

    Kall det sponsing eller reklame eller hva f du vil. Samme for meg. Det jeg finner på din blogg er de beste trendtipsene jeg kan ønske meg. Du skal vite at jeg har kjempenytte av dine tips og fine bilder. Litt vanskelig for meg som ikke er helt ung lenger å henge med ellers. Så er det sagt! Du har en av de beste trendbloggene her til lands!

  • bybenedicthe@hotmail.com
    May 13, 2016

    Tusen takk! Utrolig glad du følger meg og liker det jeg byr på 🙂 Ha en nydelig helg!