What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comments
 • Stina
  May 25, 2016

  Hei,

  Først og fremst; du har en utrolig fin og inspirerende blogg, og jeg blir glad av å lese den. Så noen spørsmål om hud. Du har tidligere skrevet litt om huden din, at du har sliti med akne og urolig hud – og at du nå har tatt noen behandlinger med restylane vital. Kan jeg spørre deg hvilke produkter du bruker på huden i dag, og om du tar noen salongbehandliger? Bruker du fremdeles clarisonic? Jeg sliter veldig med huden og har enda ikke funnet et regime som gir meg en rolig og fin hud. Setter stor pris på svar.

  • benedicthe
   May 29, 2016

   Hei, tusen takk for at du følger meg og liker bloggen 🙂 De daglige produktene jeg bruker fast er Obagi sin rens for uren hud. Den er amazing i kombinasjon med Clarisonic børsten to ganger daglig. Når det gjelder kremer bruker jeg lettere produkter nå og litt fetere på vinteren da jeg blir så tørr. 🙂 Men finnes ingen bedre arrbehandlig enn Skinbooster! Funker så sykt bra!

 • MARY
  May 25, 2016

  Hvor er klokken fra? Superfin!

 • Maja
  May 31, 2016

  Hvor er det fine hjerte-armbåndet ditt fra, Benedicthe? 😀

  • benedicthe
   June 5, 2016

   Det er fra Thomas Sabo 🙂 Love it!! Holder seg så fint og er sterkt i kvaliteten.