WEEKEND-MODE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

God helg fine folk!

6 Comments

 1. Åååhh, jeg fant akkurat ut at du har prøvd restylane skinbooster mot arr, og jeg er veldig glad du skriver om det 🙂 Har i voksen alder fått enormt utbrudd som har etterlatt seg både fysiske og psykiske arr, så er veldig glad for at denne behandlingen gir resultater! Har/skal du ta alle de 3 anbefalte behandlingene? Og kombinerer du det med noe annet, som feks. peel? Håper du får en fin lørdag! Klem

  1. Hei, jeg syntes behandlingen er helt rå! jeg har fått en helt ny hud etter jeg har tatt behandlingen!Utenom denne er Obagi ZO sin rens i kombo med Clarisonic børsten mine absolutte favoritter for huden! 🙂 Og for å ikke glemme greenpeel, men det er jo ikke hjemmebehandling!

   1. Takk for svar! Har brukt ZO produkter, men ikke Obagi, og har også en Clarisonic børste. Men til å behandle arr så tenkte jeg faktisk å kombinere restylane SB med greenpeel classic, så veldig fint at du anbefalte den og! Så tusen, tusen takk for svar! 🙂

   2. I’m saddened by the death of my teenage-love. You couldn’t tell me I wasn’t going to marry Tony T back in the day. I still bump to I like the ways382#0;bla&t it when it comes one. I was waiting on his return. RIP my brother. I can hear you singing w/ the heavenly choir(s) now! Condolences to his family and friends.

 2. Hei Benedicthe! 🙂 Lurte bare på om du vet hvor jeg kan få tak i den gule kjolen fra American Vintage? En nettside for eks? Har prøvd å søke selv på nett men uten treff..

  1. På nettsiden, ser ut som den er utsolgt desverre 🙁

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *