What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comments
 • Lene
  May 28, 2016

  Åååhh, jeg fant akkurat ut at du har prøvd restylane skinbooster mot arr, og jeg er veldig glad du skriver om det 🙂 Har i voksen alder fått enormt utbrudd som har etterlatt seg både fysiske og psykiske arr, så er veldig glad for at denne behandlingen gir resultater! Har/skal du ta alle de 3 anbefalte behandlingene? Og kombinerer du det med noe annet, som feks. peel? Håper du får en fin lørdag! Klem

  • benedicthe
   May 29, 2016

   Hei, jeg syntes behandlingen er helt rå! jeg har fått en helt ny hud etter jeg har tatt behandlingen!Utenom denne er Obagi ZO sin rens i kombo med Clarisonic børsten mine absolutte favoritter for huden! 🙂 Og for å ikke glemme greenpeel, men det er jo ikke hjemmebehandling!

   • Lene
    May 29, 2016

    Takk for svar! Har brukt ZO produkter, men ikke Obagi, og har også en Clarisonic børste. Men til å behandle arr så tenkte jeg faktisk å kombinere restylane SB med greenpeel classic, så veldig fint at du anbefalte den og! Så tusen, tusen takk for svar! 🙂

   • Delia
    June 26, 2016

    I’m saddened by the death of my teenage-love. You couldn’t tell me I wasn’t going to marry Tony T back in the day. I still bump to I like the ways382#0;bla&t it when it comes one. I was waiting on his return. RIP my brother. I can hear you singing w/ the heavenly choir(s) now! Condolences to his family and friends.

 • VildeT
  May 29, 2016

  Hei Benedicthe! 🙂 Lurte bare på om du vet hvor jeg kan få tak i den gule kjolen fra American Vintage? En nettside for eks? Har prøvd å søke selv på nett men uten treff..

  • benedicthe
   May 29, 2016

   På nettsiden, ser ut som den er utsolgt desverre 🙁