BILLIE & ME

Skjermbilde 2016-05-24 kl. 08.24.28.png img_700w_015 img_700w_004-1 img_700w_005-1

 

Nå er det kun noen måneder/ egentlig uker til merket mitt Billie & Me lander i butikkene og gleder meg så masse til å vise dere mere. Ekstra mor0 er det å jobbe så langt frem, allerede er neste sommerkolleksjon snart klar og det blir bare helt RÅTT!! Gled dere til fortsettelsen til merket. Jeg håper dere vil like det og at dere vil sikre dere noen godbiter til garderoben.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comments
 • Maria
  May 30, 2016

  Hvilke butikker vil ha merket? 🙂

 • TJ
  June 6, 2016

  Herregud – dette gleder jeg meg til!!

 • Malin
  September 7, 2016

  Fere godbiter jeg kunne tenke meg, men litt vanskelig å finne det jeg vil i butikkene. Kommer det til å bli muligheter for å bestille på nett snart også? 🙂

  • benedicthe
   September 7, 2016

   Grunnen til dette er at de ikke er kommet enda, noe er kommet og mye kommer neste uke 🙂 I januar/ februar vil det komme masse nytt og fint fra sommerkolleksjonen 🙂 Nettbutikken er oppe i slutten av september !