BILLIE & ME

Skjermbilde 2016-05-24 kl. 08.24.28.pngimg_700w_015img_700w_004-1img_700w_005-1

Nå er det kun noen måneder/ egentlig uker til merket mitt Billie & Me lander i butikkene og gleder meg så masse til å vise dere mere. Ekstra mor0 er det å jobbe så langt frem, allerede er neste sommerkolleksjon snart klar og det blir bare helt RÅTT!! Gled dere til fortsettelsen til merket. Jeg håper dere vil like det og at dere vil sikre dere noen godbiter til garderoben.

6 Comments

  1. Hvilke butikker vil ha merket? 🙂

  2. Herregud – dette gleder jeg meg til!!

    1. Så hyggelig <3

  3. Fere godbiter jeg kunne tenke meg, men litt vanskelig å finne det jeg vil i butikkene. Kommer det til å bli muligheter for å bestille på nett snart også? 🙂

    1. Grunnen til dette er at de ikke er kommet enda, noe er kommet og mye kommer neste uke 🙂 I januar/ februar vil det komme masse nytt og fint fra sommerkolleksjonen 🙂 Nettbutikken er oppe i slutten av september !

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *