KJÆRESTETID

yourphoto 2 yourphoto kopi

 

30 års lag og kjærestetid i Marbella på en gang! Altså, må bare nevne at jeg føler meg så heldig som kan nyte noen dager kun som kjærester. En liten pause fra en litt for travel hverdag har alle godt av en gang i blandt! Så blir det best i verden å komme hjem til våre to hjerteskatter ♥

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment
  • Line
    June 14, 2016

    Om du selger dine grå sweat pants fra Sanne Alexandra så mååå du si fra

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...