HELLO! MY NEW MARBLELISHIOUS FLOOR

IMG_3977

IMG_3976

IMG_3972

Hello there!!

Jeg er i ekstase over vårt nye baderomsgulv, mormorfliser fra Ulfven lagt i fiskebensmønster! Er så HIMLA fornøyd og gleder meg til å vise resten, det er ett lite stykke arbeid igjen før det er helt klart! Nå nærmer helgen seg med FULT program med to bursdagsfeiringer, vi er invitert i ett veldig hyggelig selskap som vi gleder oss ekstra mye til. Frem til da, følg meg på snap for både bursdagsforberedelser, hverdag og selskap. Brukernavnet mitt er : bybenedicthe

XXX

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 Comments
 • Marit Johanne
  June 23, 2016

  Så nydelig☺️ Jeg lurer veldig på hvor antrekket du har på deg i den fine Hagen er fra? Toppen, skjørtet og hatten

  • benedicthe
   June 24, 2016

   Zara skjørt og toppen fant jeg i en lokal butikk ved Marbella 🙂

 • Tyanne
  October 27, 2016

  Mário FreitasPara ti o meu grande LOLahahahhahahTás é invejoso por a tua loja não estar em dificuldades fiaOaceiras!:DDiabbnarn…Eu gosto de abracinhos, beijinhos e elogiozinhos!(Abracinhos e beijinhos teus, claro…):D