I DYREPARKEN MED STOKKE BARNEVOGN

Annonse / samarbeid med Stokke
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I helgen pakket vi bilen og kjørte til Kristiansand og Dyreparken. Himla praktisk pakking skal du lete lenge etter. Vi lot nemlig det største babyutstyret ligge hjemme, nemlig barnevognen som har halve bilen. Nå har Stokke utlån på de beste vognene i parken for en slikk og ingenting.  Siden vi har Stokke vogn hjemme er vi kjent med vognen og vet den er veldig god å trille i terreng samt opp og ned bakker. Vogndelen kan snus så den blir som en barnestol når barna skal spise ved bordet.

Turen var helt fantastisk morsom for begge barna og for oss. Dette var vår første gang i Dyreparken og kommer definitivt til å dra tilbake igjen både for å oppleve parken (og da blir vognen stående hjemme).

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
 • Lone
  July 8, 2016

  Hvor er den fine kjolen, og den nydelige genseren din fra?

  • benedicthe
   July 12, 2016

   Kjolen er fra Ganni og genseren er fra Second Female 🙂