ESTĒE LAUDER

Annonse
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nøkkelen til hudens ungdom med det eksklusive moringaekstraktet!

Jeg gir bort denne kremen til en heldig leser, mere info under!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Å gå fra ett til tobarnsmor har vært den største påkjenningen jeg har hatt på kroppen. Og for første gang sett tydelige endringer i huden og særlig i annsiktet. Jeg har en veldig hektsik hverdag med barna og  mye jobb ved siden av og her helt avhengig av å pleie huden med gode produkter for at den skal holde seg fin i en hektisk hverdag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Estēe Lauder Revitalizing Supreme+ gjør at huden fuktes, forsvarsbarrieren forsterkes, irritasjoner dempes, huden blir fastere og glattere og stråler naturlig.  Kremen dufter friskt sitrus og blomster.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Giveaway

Vil du teste denne deilige kremen? Fortell meg hva som gjør at du ser ditt fulle potensiale! Trekker en heldig vinner av denne vidunderkremen!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 Comments
 • Julie Baklien Skistad
  September 27, 2016

  Hei, Benedicthe 🙂

  Kremen virker nydelig, og jeg og huden min har virkelig behov for denne! Med lange dager og uker som student hadde det vært fantastisk med litt hverdagsluksus til huden i form av denne kremen.

  Klem fra Julie

 • Astrid
  September 27, 2016

  Hei

 • Tina C
  September 27, 2016

  Hei, jeg ble mamma for første gang i fjor. Jeg har venner som har barn og har aldri tenkt at det ser lett ut eller noe lignende. Men akkurat hvor mye livet ble forandret kunne jeg aldri forestilt meg. Han er (selvsagt) verdens nydeligste gutt, super aktiv og morsom og gir plutselig mening med det meste. For etter en tid med lite søvn, mye sykdom på den lille, amming som gikk rett vest, tårer, gulp i håret, dusj og velvære på 2 minutter på hu mor så gjør også han at jeg virkerlig ser mitt fulle potensialet! Hva min kropp og sinn får til for denne lille gutten! Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få det til og nå er det full jobb igjen også. Men egentlig så føler jeg at det går bra, for han gir meg så mye energi selv når jeg før var sliten så ville jeg bare lagt meg på sofaen, tatt meg et bad, trent, reist bort. Men det betyr ikke at mor da får mye tid til å pleie seg og det kunne jeg trengt! Jeg ser at rynkene er kommet, fått noen extra grå hår for ikke snakke om et par ekstra kg

 • TIna C
  September 27, 2016

  Så litt ekstra hverdagsluksus som går fort i en krukke hadde vært veldig deilig 🙂

 • Tone lie
  September 27, 2016

  Er alenemor til to barn og denne kremen kunne min hud trengt

 • Katrine
  September 27, 2016

  Mitt fulle Potensiale nås når jeg får til en kombinasjon av travel hverdag med jobb og familie, og det til å nyte fri og opplevelser med de nærmeste som man er glad i. Da får man motivasjon til å yte sitt beste i de fleste situasjoner og økt tilstedeværelse. Krydres det hele med noen kjærlige ord, skryt eller konstruktiv kritikk er det mulighet for å øke sitt Potensiale og bli enda bedre.
  Tester gjerne kremen 🙂

 • Anna
  September 27, 2016

  Hei. Har en hektisk hverdag med 3 barn og jobb, for meg er det viktigst at vi alle har det bra og nyter livet:-) Men det hadde vært herlig med en deilig krem til en sliten hud!

 • Ida
  September 27, 2016

  Hei Benedicthe 🙂

  Jeg ble mamma for første gang juli 2016. I dag så drømmer jeg om en god natts søvn og en dag med full energi. Jeg har lenge hatt lyst å kjøpe en krem fra denne serien, men prisen har rett og slett stoppet meg. Jeg fyller 27 i oktober så denne ville vært en fantastisk fin gave å få av min favoritt moteblogger 🙂 Stikker innom bloggen din 2-3 ganger om dagen og håper hele tiden på en oppdatering. Får meg til å drømme meg litt bort 🙂

  • Ida
   September 27, 2016

   2015 skulle det stå

 • joycesesilie
  September 27, 2016

  Hei Benedicthe! Mitt fulle potensiale nås når jeg har en travel hverdag. Da er jeg på verdens beste, men hektiske jobb i hjemmehjelpen. Trener før og etter jobb. Spiser sunt og regelmessig. Får meg 8 timers søvn og rekker hyggelig samvær med de jeg er glad i. I tillegg når jeg mitt fulle potensiale når jeg greier å ta fri fra hverdagen å reise på tur i skog og mark, oppleve naturens magiske vesen og utfordre egne grenser. Det tar på og kroppen fortjener å bli skjemt bort og tatt vare på!

 • Mina Dorthea
  September 27, 2016

  Jeg er kronisk syk og føler meg sjeldent veldig fresh. Mitt fulle potensiale oppnås derfor de få dagene jeg har litt ekstra energi og samtidig føler at jeg ser bra ut, lite slår det! Med god hudpleie kan jeg jobbe mot et fresh utseende selv på dager hvor kroppen er utslitt og syk. Hadde vært helt optimalt for meg å vinne denne!

 • Madeleine Rui
  September 29, 2016

  Hei B! Jeg har også akkurat blitt tobarnsmor, og kjenner det virkelig på kroppen! Og ikke minst huden! Hadde vært perfekt å prøve ut denne kremen! Stå på! Jeg digger deg, klesstilen og ikke minst billie and me!!

  • Ebony
   October 27, 2016

   Always rerhfseing to hear a rational answer.

 • Henriette
  September 29, 2016

  Hei!
  Herlig giveaway

 • Henriette
  September 29, 2016

  Hei igjen! Stor deler av kommentaren forsvant. Vet ikke hvorfor, men jeg prøver igjen. Herlig giveaway

 • Anette
  September 29, 2016

  Mmm for en deilig giveaway

 • Sissel
  October 2, 2016

  Hei. Jeg er tobarnsmor som deg, og det å skulle balansere oppussing, ny jobb, to barn og det å ha flyttet til en ny by er vanskelig. Blir lite tid, penger og overskudd til å unne seg selv noe ekstra. Hadde vært deilig med en ny krem