What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments
 • Tonje
  October 10, 2016

  Hei! Jeg husker jeg har lest at du tok Restylane skinbooster for å forbedre akne arr, og det blir jeg også å gjøre! Men jeg tror jeg må ta noen andre behandlinger også, da min hud er blitt helt ødelagt etter et forferdelig utbrudd:( Så jeg lurer på om du har prøvd andre behandlinger som kjemisk peeling eller laser også? Og hvor mange runder med skinbooster har du hatt? Er også litt redd for å bli “rund” i ansiktet. Jeg går nå på noen obagi produkter, så dit har jeg allerede kommet:) klem til deg

  • benedicthe
   October 13, 2016

   Jeg gjør en behandling i disse dager som heter Gluckopeeling som er mega bra, huden har blitt jevnere og hudfargen finere. Jeg har hatt en runde skinbooster men kunne hatt en til. Det er en veldig bra og effektiv behandlig 🙂

 • Julia
  October 12, 2016

  Hei, jeg lurer på hvilken størrelse du har i den rosa genser/kjolen fra H&M trend?