NÅR DE PLUTSELIG VOKSER UT AV SENGEN

AD

IMG_6452

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_6459

IMG_6455

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

At de små plutselig blir for store for sengen sin er veldig rart, og ett sikkert tegn på at tiden flyr fortere enn man aner. Theo har i allefall fått seg verdens skjønneste seng fra merket Oliver Furniture og Sprell. Ikke bare er den fin å se på, den er praktisk med plass til overnattingsgjester. Sengen er i skikkelig kvalitet og tåler aktive barn og lek. Det morsomme med disse sengene er at det var utallige varianter og man kan bygge den slik at den passer barnets behov med køyeseng, pult under, etc.

Du finner sengen fra Oliver Furniture i Sprell sine butikker og på deres webshop her!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.