FLUX HVER DAG

Annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fluxing er blitt en del av hverdagen og våre rutinger. Mini har spist fluortabletter siden han var 3 år og selv bruker jeg munnskyllet. Jeg tror mange kjenner seg igjen i og er oppvokst med dette som en hverdagsrutine i forbindelse med tannpuss. Siden fluortabletten med smaken av jordbær kan minne om godteri er dette ett høydepunkt med tannpussen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har brukt Flux sine produkter i alle år og er veldig fornøyde. Derfor ser jeg ingen grunn til å bytte da dette har hjulpet meg å ha sterke tenner fra jeg var liten. Jeg vil gjerne overføre de samme gode tannrutiner til mine små. Selvom jeg bruker Flux munnskyll for voksne hender jeg lurer til meg litt av denne med en utrolig god smak av bringebær.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.