REN CASHMERE X INDISKA

Annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cashmere er en sikker vinner i garderoben!

Når høsten og vintere kommer vil man jo kle seg slik at man holder varmen. Selv innvesterer jeg alltid i noen gode plagg som jeg tar frem år etter år. En cashmere genser blir i gardeoben til den er brukt i hjel rett og slett. Den 7. november lanserer nemlig Indiska sin cashmere kolleskjon som er nydelig og tidløs. Kolleksjonen inneholder gensere, luer og skjerf i ulike farger. Ekstra gøy er det at alt i kolleksjonen er veldig bra på pris og du får mye for pengene. Du vil finne kolleksjonen hos Indiska sin butikk i Oslo, Storgata og i deres webshop.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
  • Stine
    November 9, 2016

    Hei! Ser på bilder fra når du gikk gravid at du brukte noen kjoler i løse modeller fra gann, hvilken størrelse brukte du da? 🙂