I FORM ETTER GRAVIDITETEN

AD
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Å komme i form etter graviditet nr.2 har kanskje vært det tyngste jeg noen gang har gjort. Og jeg tror ikke jeg hadde greid det uten Oskar som jeg har trent med i snart ett år. Jeg har ikke den beste disiplinen når dte gjelder trening og kosthold. Så når jeg skeier ut med å spise det jeg vil er jeg glad for å kunne bli pisket litt ekstra på treningen (for dte greier jeg ikke selv) ! Og en annen fordel med å trene med PT er at man lærer masse nye øvelser, og ikke minst å bruke apprater som i allefall jeg tidligere ikke har skjønt bær av. Selv har jeg vært plaget med bekkenet under begge svangerskapene og for meg har det vært gull å styrke opp dette igjen. Å inviestere i seg selv og god helse må vel være det beste og mest fornuftige man kan gjøre♥

Hvis du vil trene med Oskar får du en gratis time og han vil skreddersy ett program som passer akkurat deg, så får du dette ved å hilse fra meg.

Du finner all info HER!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
  • anja
    November 9, 2016

    Hei:) Hvor har du kjøpt de fine svarte Uggs skoene med snøring?:)