GI BORT ETT BESØK AV SYKEHUSKLOVNENE

I samarbeid med fødselsplakat og sykehusklovnene
IMG_6674

Skjermbilde-2015-02-17-kl.-00.15.12IMG_6683

Jeg kan bekrefte at Sykehusklovnene har en av de viktisgste jobbene ♥

Fødselsplakat.no samarbeider tett med Sykehusklovnene og støtter organisasjonen med 28,- pr solgte plakat. I forbindelse med 15 års jubileet doblet de støtten, og de fortsetter feiringen med en RØD NESE KONKURRANSE som du kan delta på.

Vinneren av konkurransen kan velge en familie som får et hjemmebesøk av Sykehusklovnene. Kanskje kjenner du en familie som har hatt det litt tøft og kunne trenge nettopp et slikt besøk? Eller kanskje vil du overraske noen på en bursdagsfest?

Slik deltar du i konkurransen:
Sammen med fødselsplakat har Sykehusklovnene lagt ved en rød nese som er en del av deres logo. Ta et bilde av den røde nesen og din fødselsplakat, legg ut bilde på Facebook og Instagram med riktig #tags, og du er med i trekningen. Konkurransen varer t.o.m 30.november og vinneren trekkes 01.des.

#fødselsplakat #newbornposter #sykehusklovnene15 #klovnebesøk

Jeg må fortelle dere at jeg ga bort ett hjemmebesøk til en nydelig familie som jeg kjenner i Bergen, de har en liten skjønn jente som har vært syk fra fødselen. I en tøff hverdag med mye sykdom i fokus, til og fra sykehus på undersøkelser tror jeg ett slikt besøk gledet denne lille jenta ♥ Vi skal ikke være så redde for å bry oss litt ekstra. Kjenner du noen som kunne hatt glede av ett slikt beøsk, kjøp plakaten og delta ♥

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.