VINTERHUDEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hva gjør man med huden i vinterkulda? Jeg har noen favoritter jeg tenkte å dele med dere i allefall. Nr 1. er Zo sine produkter generelt, men Brightenex kremen bør benyttes når man ikke er utsatt for mye sol og dermed perfekt nå. Denne fornyer virkelig huden!! Ellers liker jeg gode øyekremer for dag og natt og mine favoritter for øyblikket er fra BodyShop og Clarins. God fukt om kvelden får jeg fra min BodyShop krem, og sist men ikke minst glød og farge fra Sunspa! Jeg er kjempe tilhenger av selvbruning og benytter heller masse av dette fremfor å ta sol i vinterhalvåret. Man blir brun og fin uten at det skader huden!!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
  • Tone lie
    November 22, 2016

    Hei må spørre deg hvordan du påfører den sunspa ? Jeg var så heldig å vinne en sånn i spray . Men jeg syns det blir skjoldete.

    • benedicthe
      November 30, 2016

      Hei jeg bruker påføringshanske for moussen og sprayen sprayer jeg på jevnt over og bruker bosylotion dagen etter det er lagt for ett penere resultat.