What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comments
 • Martine
  November 30, 2016

  Hvor er øredobbene fra?

 • M
  December 1, 2016

  Ja, hvor er de fra? 🙂

  • benedicthe
   December 7, 2016

   HEI DE FANT JEG PÅ ETT MARKED 🙁

  • benedicthe
   December 7, 2016

   Hei, de er funnet på ett marked og ikek i butikk desverre.

 • Kamilla
  December 1, 2016

  Hvorfor svarer du aldri på kommentarer fra leserne? Det gjør at mange ikke gidder kommentere bildene dine, er jeg sikker på kontra andre bloggere som gir litt tilbake til leserne. Mine tanker om denne bloggen..

  • benedicthe
   December 7, 2016

   Hei, jeg pleier å gå igjennom kommentarer på bloggen 1-2 ganger i uken og desverre strekker jeg ikke til på alle områder som jeg skulle ønske. Det tar fryktelig mye tid å drive blogg og eget merke ved siden av. Jeg prøver å få gått igjennom så godt jeg kan. Klem B