PAKKETID

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pakketid!! Jeg har endelig fått ordnet noen få julegaver og må si jeg elsker at julen snart er her igjen. Den hyggeligste tiden på året spør du meg ♥

Vil samtidig minne om at julen er tid for å bry seg om de rundt seg, jeg har sendt ut masse julegaver til familier som søker hjelp på finn.no. Grunnen til at jeg deler dette er at jeg håper flere kan ta seg tid til å gjøre noe for noen andre. Førjulen blir fort travel og det er mye som skal ordnes, jeg sier ikke at man kan hjelpe alle, men å hjelpe en familie med en julegave eller to gjør en forskjell. Kanskje du til og med kan åpne hjemmet ditt til jul?

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.