Elizabeth Arden Ceramide Capsules

ANNONSE

Elizabeth Arden

Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum

Ett langt navn på en gammel klassiker! Selv husker jeg disse fine små kapslene fra baderomshyllen til bestemor, og hun er vel den som har fått meg oppmerksom på dette gode produktet. Det som er så spennende er at kapslene er fornyet med nye ingredienser og ett høyere nivå av eksisterende ingredienser. Dette er for å hjelpe hudens naturlige fornyelsesprosess og resultatet er en fastere, glattere og sunnere hud!

Hvorfor bruker jeg Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum?

Jo fordi, det jevner ut fine linjer og gir masse fukt. Huden min blir synlig jevnere, mykere og glattere. Jeg syntes det også er ganske kult å se hva andre som bruker produktet syntes. Og i en klinisk test gjenomført av Elizabeth Arden så kommer det frem at hele 100% merker forbedring i hudens samlede utseende.

 

Jeg bruker selv Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum hver morgen og kveld under min daglige fuktighetskrem. Det er veldig enkelt! Du bare vrir fliken av kapselen av og klemmer ut serumet, deretter smører du huden i hele ansiktet og nedover halsen.

Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum er ekstra god å bruke på vinterhalvåret da den beskytter huden mot kulden. Kaplsene får du kjøpt hos utvalgte parfymerier i landet, bla Fredrik & Louisa, utvalgte Kicks butikker, Skin Tonic og Cosmetique.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.