VITAMINBOOST TIL HUDEN

Annonse

Etter en lang og mørk vinter har jeg satt i gang hudpleie hos Parkaaleen 12 som virkelig fungerer, nemlig Vitaminbooster eller Beautybooster som det heter.

Etter jeg har prøvd beautyboosteren har jeg merket at huden har blitt tydelig sunnere og har en finere glød. (På bildene har jeg kun på en CC cream som er veldig lett slik at dere lett ser hudstrukturen)

Som mange vet har jeg slitt med mye akne og i senere tid arr. Jeg har ikke prøvd noen annen hudpleie som gjør at arrene faktisk nesten forsvinner og og gir huden spensten tilbake.

Jeg er så glad for at jeg har blitt kjent med denne behandlingen for jeg føler meg mye mere vel med en jevnere hudoverflate. Beautyboosteren har mange fordeler som at den også reduserer fine linjer og gjenoppbygger hudstrukturen. Den vil også redusere og forebygge solskader som er perfekt før vi går sommeren i møte. Jeg vet at mange har prøvd behandlingen etter at jeg har anbefalt dette før og jeg vet også at det er mange som er veldig glade for resultatet den gir deg ♥ Det vil også være fint å ta beautybooster i kombinasjon med andre hudpleie behandlinger som Dermapen eller Greenpeel. Da vil du jobbe overfladisk og dypt i huden samtidig. Jeg anbefaler å ta turen innom Nina på Parkalleen 12 for å få ett personlig hudpleieprogram som passer akkurat deg!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments
 • Nina Røste
  March 11, 2017

  Hei 🙂 Du er vakker. Er dette det samme som skin booster? Eller hva er i såfall forskjellen?

  • benedicthe
   March 27, 2017

   Det er ulike behandlinger men veldig effektive begge to 🙂

 • Else
  March 13, 2020

  Ja men ja skulle fremdeles vurdere en saccosekk, feks. fra ambient lounge

  https://ambient-lounge.no

  • Benedicthe
   March 14, 2020

   Disse var såå fine:)