EYEBROWS ON FLEEK

SPONSET BEHANDLING

Da jeg var tenåring nappet jeg så si bort alt som var av bryn, den gang visste jeg lite om at det aldri ville vokse ordentlig tilbake igjen. Jeg må også innrømme at jeg ikke er veldig flink å ordne brynene selv!

Jeg hadde ikke i mine villeste tanker trodd at jeg skulle ta permanent make up. Jeg er så himla glad jeg møtte Line som er super dyktig på nettopp dette. Hun driver klinikken Design By Line Permanent MakeUp i Lillestrøm. Behandlingen må gjøres ca 2-3 ganger før det sitter og deretter kan man fylle på om fargen fader med årene.

Noe av det beste med permanent make up er at det føles så fresht å ikke bruke så masse sminke og all tiden du sparer på morningen.  

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.