B U N A D

Jeg er så heldig som har verdens snilleste mamma som har snekret sammen ny festdrak/bunad til 17 mai. Jeg elsker det grønne i kombo med blomstene. Mange spør hvor den kommer fra og tenkte derfor å fortelle dere at den er helt hjemmesnekret fra topp til tå og er ingen bunad som kommer fra noe sted. Jeg syntes også Egor var så utrolig flott i sin nye bunad i år som han fikk i sin 30 års gave ♥ Veldig stas når hele familien kan kle seg opp i finstasen på 17 mai.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 Comments
 • Elisabeth
  May 19, 2017

  Wow, så utrolig flott den var! ✨ Fine begge to!

 • Kristin
  May 19, 2017

  Helt fantastisk festdrakt!!! Og med de skoene! Wow!
  Vil se mer interiør fra deg, du har så god smak!

  • benedicthe
   June 2, 2017

   Tusen takk!! Mere interiør skal komme 🙂 Klem B