A FAVOURITE COMBO


En sikker favoritt i garderoben er en kombo av grønt og gull. Jeg elsker de enkle klassikerne som jakken min fra HM og statementøredobbene fra Miss Mathiesen ( denne dama lager mengder av lekre smykker som dere måå sjekke ut ).

God lørdag!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
 • Ane
  May 20, 2017

  Hei. Kan du si hva du bruker av shampoo, balsam og varmebeskyttende/stylingprodukter?
  Du har så fint hold og volum i håret! Av det jeg kan se så er det sånn helt normalt tykt fra før…? Eller? Men at du er utrolig flink til å style det?
  Må bare spørre 🙂

  • benedicthe
   June 2, 2017

   Hei, jeg bruker for tiden Joico sin shampoo og balsam for tørt hår. Varmebeskyttende og håroljen fra Joico. Stylingprodukter bruker jeg lite av, så litt hårspray med god hold i for krøllene 🙂 Jeg har ganske mye og tykt hår ja, som igjen ser enda mer ut ved styling 🙂