MESSY EVERYDAY CURLS

 

Mange spør hvilke produkter jeg bruker for å få krøll på håret. Her kommer mine mest brukte hårprodukter som garanterer at krøllene sitter. Jeg starter alltid med Joico sin hårolje i tuppene når håret er nyvasket/håndkletørt. For å bevare håret mest mulig prøver jeg å start sett alltid la håret lufttørke. For å få krøller som sitter kan jeg love resultat ved å benytte Oribé sin Soft Lacquer. Jeg syntes et kan være fint å vareiere looken med å gre krøllene eller rufse de til med hendene etter de er avkjølt.

XXX

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
 • Chalida
  May 31, 2017

  Hvilken krølltang bruker du?:)

  • benedicthe
   June 2, 2017

   En eldgammel en :O Betsilt en ny vanig fra Rapunzel nå! 25 mm ca 🙂