DEN LUKTER SPRUDLENDE

Annonse

A new goodie in my bathroom

Bak den nye Eau de parfum duften er det hentet inspirasjon fra det pulserende livet i New York City. Den lekre flasken er derimot inspirert av de ikoniske Coach veskene, og er kjempe lekker å ha fremme på baderomshyllen.

 

Hvis sprudlende var en lukt så ville det definitivt vært denne Eau de parumen fra Coach.

Jeg har definitivt fått en ny høs favoritt som fortsatt vil gi meg en liten følelse av at sommeren ikke er helt over. Jeg digger friske og rene parfymer som får meg til å føle meg vel. Coach sin nye Eau de parfume er en miks av bringebærblader, tyrkisk rose og suede musk som jeg kan love lukter skikkelig friskt og fruktig. Got to love it ♥

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.