PICTURES ON MY MIND

Annonse

En ny sesong er sakte men sikkert på vei og det er godt å oppdatere heimen med noen nye posters for å få en litt annen look. Jeg elsker å fornye interiøret litt innimellom og den perfekte måten for en ny og fin look er å bytte ut posterne.

Jeg liker at man kan gjøre en rask oppgradering som gjør hjemmet mere personlig med fotokunst. Det er uendelig med muligheter for plakatene i hjemmet og jeg har de plassert rundt i alle rom.

Desenio tilbyr postere i alle ulike stiler, enten du liker fotokunst, print til barnerommet eller kjøkkenet. Posterne kan også få en helt ny look og tilføye rommet det lille ekstra ved å feks. velge gullramme.

Jeg er så fornøyd med disse nye posterne som har fått plass i stuen og spisestuen. Jeg liker den enkle stilen med sort hvitt bilder, særlig nå som det går mot mørekere tider. Da er det også gøy at det bare er å bytte ut med farger om man ønsker det.

 

Jeg er så heldig å få gi alle leserne mine 25 % rabatt på alle posters utenom handpicked og rammer fra Desenio (gjelder mellom 22-24 august, gjelder ikke rammer/handpicked).

KODEORD :    BYBENEDICTHE

 

Det gjelder å benytte muligheten for en oppgradering i heimen og bestille alle favorittene hjem i posten.

 

 

 

 

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
  • Marte
    August 22, 2017

    Hvor er lenestolen fra? Den var utrolig fin:-)