ORW

Annonse

By Timo 

By Timo sin vakre kolleksjon fikk virkelig blomstre på de flotte modellene som var stylet i tråd med kolleksjonen. Den dyktige Adam og Eva frisøren og kreative lederen for hårstylingen under Oslo Runway er Eirik Thorsen som selv sier at han går igjennom en kreativ prosess sammen med designeren i forkant av showet. 

Eirik røper også at det kan bli endringer i siste liten og at det er viktig å alltid være forberedt på endringer i stylingen.

Jeg syntes By Timo sin helet med det klassiske rette håret i kombinasjon med naturlige bølger var helt nydelig. Det var spennende at modellene hadde ulik hårstyling som også passet perfekt til de vakre kjolene. Jeg fikk en 70 talls følelse på denne hår stylingen noe som jeg falt helt for.


Når det gjelder disse stylingene vil jeg definitivt teste ut den naturlige bølge looken selv med noen enkle steg.

Jeg vet at Eirik anbefaler å bruke Redken One United som er en prepping spray til håret som skal gi deg det beste grunnlaget for å kunne lage den looken du vil. Deretter er det brukt Redken Guts som er ett skum som gir ett godt hold til naturlige krøller. Redken Heat design og Fabricate er varmebeskyttende produkter som det anbefales å bruke for å beskytte håret mot stylingjernene som gir mye varme.

 

Moods Of Norway Backstage

Jeg var så heldig å få en liten visit backstage før Moods Of Norway visningen, her var det siste prepping både på hår og make up som ble gjort.

Min favorittlook på Moods of Norway er denne stramme 90 talls inspirerte fletten. Eirik forteller at en av de hotteste trendende denne høsten er lave stramme hestehaler med midtskill eller sideskill.

 

Modellene har fått siste finish og venter på å vise frem den fine kolleksjonen til Moods of Norway.

Den lave stramme hestehalen ser helt rå ut og her er det brukt Redken Heat Design som er en varmebeskttende gele som gir godt hold i håret, håret kan også restyles med varmeverktøy flere ganger.

 

Moods of Norway Catwalk

Det er ingen tvil om at de lave stramme hårstylingene rocker på catwalken sammen kolleksjonen Moods og Norway viser frem.

 

Line Of Oslo

Line of Oslo hadde en naturlig look som mange lett kan få til hjemme. Eirik som er frisør og kreativ leder i Adam og Eva forteller at Redken Fabricate ble brukt for å style håret til denne visningen. Det er frisørens egne favoritt og han har den alltid med seg på opptak eller visninger. Produktet gjør ikke håret tungt, og skal etterlate håret lett og luftig.

Det var gøy å få bli med Eirik og Adam og Eva backstage å se hvordan de dyktige frisørene jobber, samt å se det utrolig freshe resultatet på catwalken. Her er det masse inspirasjon å hente som jeg definitivt skal teste på meg selv.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.