KITCHEN HANGOUT

I går var jeg på ett spennende event med Skeidar Norge som skal ta inn ett nytt merke som heter Bitz, skikkelig fine ting! De har altså alt du behøver til kjøkkenet, kopper, tallerkner, skåler, fat etc. Med det freshe designet så er det verdt å bytte ut noe gammelt. Jeg vet jeg må starte å gå igjennom skuffer og kjøkkenskap for det har jeg utsatt i ca ett år. Så kanskje jeg kan sette meg ett mål om å gjøre nettopp dette ila september måned. Del gjerne gode kjøkken-rydde-tips med meg!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments
  • Jente 24
    September 24, 2017

    Det beste tipset er å rydde ting i etapper. Siden du lurer på ryddetips. ???? Kjøkkenet er ofte ikke noe værre å rydde enn andre rom. Her har du et tips eller ti: http://www.klikk.no/bolig/vedlikehold/tipsene-for-a-rydde-huset-pa-20-minutter-2420930
    Fint bilde av deg bybenedicthe. ????????????

    • benedicthe
      September 29, 2017

      Tusen takk for tips, jeg kommer meg liksom aldri igjennom huset :O Evig rot ! 🙂 hehe.

  • Connie
    October 22, 2017

    Hei.
    Kan jeg spørre hvor bildet du har på kjøkkenet er fra? Det som minner om The last supper:)

    • benedicthe
      October 30, 2017

      Hei, det er ett jeg selv har forstørret opp 🙂