HIDDEN FRIDAY

Hurra, helgen nærmer seg og jeg håper du har hatt en fin dag sålangt. Jeg skal på en spennende åpning i kveld så håper du er med meg på Insta-snappen min utover.  Nå gjelder det bare å grave i klesskapet å finne noe å ha på seg til det spennende eventet.

God fredaskveld, takk for at du titter innom bloggen ♥

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
 • Jente 24
  September 24, 2017

  ???? Så fin du er bybenedicthe. Vakre ben. God smak har du også. Har du jobbet som modell? Hvor har du kjøpt YSL-vesken din? Er den å få kjøpt i Norge? ????

  • benedicthe
   September 29, 2017

   Tusen takk så snilt sagt, jeg har gjort noe modell jobber innimellom 🙂 Ysl vesken kjøpe min mann til meg i Paris for 4-5 år siden 🙂 I YSL butikken !