TRAVELLINGSTYLE

 

Gud lørdag! Visste dere på Don Donna lanserer en helt ny reisekolleksjon? Serien er jeg god kvalitet og en skikkelig design som passer til alt (i hvert fall i min garderobe). Jeg liker reisevesken uten å være snill å se på, er veldig funksjonell med gode lommer for både bærbare og andre småplukkere man måtte ta med. Selv er jeg ofte på kortere jobber hvor jeg bare trenger det mest nødvendige for en dag eller to. Denne reise bagen er akkurat stor nok til min bruk og gjør at jeg kan reise lett og praktisk.

 

Kolleksjonen selges i Morris sine butikker og kommer i flere forskjellige og freshe farger. Personlig ble jeg helt for denne sorte klassiske bagen med gulldetaljer. Laptop mappen og bagasjemerket er i en mer grafisk mønster som jeg syntes passer perfekt denne høsten.

Reise kolleksjonen til Don Donna finner du her !

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.