GODE TIPS FOR EN SUNN HUD

Weleda Firming Face Serum er en del av min morgen rutine!

Min topp 4 liste for å få en hud som gløder er:

Nok søvn

Trening og aktivitet

 Rikelig med vann og juice som gir deg en god dose vitaminer

Ta vare på huden i form av god rutine på rens og fukt hver morgen og kveld

Jeg må innrømme at dagene går i ett med barna, familien og jobb. Jeg har ikke masse tid til overs på morningen for å hudrutiner som tar lang. Så jeg gjør det alltid enkelt når jeg står opp med å rense huden og påføre Weleda Firming Face Serum og stort sett litt solfaktor i tillegg. Serumet er basert på naturlige ingredienser som arganolje, agurkolje og makadamianøttolje som gjør huden mye og smidig. Disse ingrediensene har også en stimulerende effekt på cellefornyelsen. En av serumets beste egenskaper som passer meg perfekt er at den strammer opp huden og slik at den blir synlig fastere. Jeg har virkelig begynt å merke både stress og aldring på huden det siste året. Så jeg syntes det er desto viktigere å benytte gode produkter på huden.

 

“Jeg bruker Weleda Firming Face serum fordi den bremser aldringen på huden og holder huden sunn og fin i en travel hverdag”.

 

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment
  • Stina
    October 12, 2017

    Hvor har du gjort de fine neglene dine? Bruker du fremdeles Obagi også? ☺️