ORGANIZE

 Det er skikkelig godt å rydde på steder du aldri prioriterer, jeg har ett smykkekaos med smykker i alle bokser og toalettmapper på badet. Nå har jeg endelig fått gått igjennom alt og fått en bedre oversikt over det jeg har og ryddet vekk masse som jeg aldri kommer til å bruke. Ett ryddetips er å få sortert alt av smykker slik at det ikke ligger og blir til store knuter, da gidder man aldri å løsne de når man først skal bruke de. Det er også lurt å bytte på hva som ligger fremme slik at man enkelt i en travel hverdag kan ta på seg de smykkene man er glad i.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
 • Aimee
  November 2, 2017

  Hvor har du kjøpt det fine svarte smykkeskrinet?????

  • benedicthe
   November 4, 2017

   Hei, det er eldgammelt, sikkert 13 år 🙁