KOREANSK HUDPLEIE

 

I forrige uke var jeg på en spennende frokost med hudpleiemerket Erborian som nå lanseres eksklusivt i VITA. Dette er mitt første møte med koreanske produkter som virkelig skal booste huden for å bli den beste utgaven av seg selvKvinner i Sør-Korea er kjent for å ha svært avanserte hudpleierutiner, og de har i tillegg helt perfekt hud. Derfor er det ekstra gøy at K-Beauty nå kommer til Norge slik at vi også kan oppdage denne nye verdenen innenfor hudpleie! Erborian er kjent for å pleie huden ved hjelp av de tre stegeneDetox, Boost og Finish. Produktene baseres på tradisjonelle planter og urter, og produseres på egen lab i Sør-Korea. Jeg skal røpe mine favoritter for en superglød – step by step.
Detox/rens med – Erborian Double Mousse
Finish/glød – Glow CrèmeCC Crème (farge: Doré)

 

Rens er kanskje det viktigste steget i koreansk hudpleie. Om man ønsker å virkelig rense huden grundig anbefales det å først fjerne make-up og smuss med en oljebasert rens (steg 1), og deretter rense i dybden med en vannbasert rens (steg 2). Denne metoden er typisk for koreansk hudpleie og kalles Double Cleansing.
Erborian Double Mousse en supergod rens med fløyelsmykt skum som gjør at jeg føler at huden jobber og blir skikkelig ren og fin. Den er vannbasert og hører dermed til steg 2 i Double Cleansing rutinen.

Ginseng Infusion Day Cream virker oppstrammende og gir svært mye fukt, noe som trengs på denne årstiden!
Denen uken har jeg brukt alle produktene, morgen og kveld og jeg har definitivt fått noen nye favoritter som virkelig gir glød til en tørr høsthud.

Denen uken har jeg brukt alle produktene, morgen og kveld og jeg har definitivt fått noen nye favoritter som virkelig gir glød til en tørr høst hud.

Jeg digger Erborian Glow Creme som jeg påfører under Erborian CC Creme i fargen Dore. Jeg kan også tipse om at BB eye kremen gir en fin dekk uten at jeg får tørre linjer rundt øyene utover dagen.

Jeg digger Erborian Glow Crème som jeg påfører under Erborian CC Crème i fargen Doré. Jeg kan også tipse om at BB Eye, en 3-i-1 concealer, øyekrem og BB, gir en fin dekk uten at jeg får tørre linjer rundt øyene utover dagen.

Erborian tilbyr en rekke hudpleieprodukter som du kan tilpasse akkurat slik at du får det beste til din hud. Jeg er veldig fornøyd med den rutinen jeg bruker akkurat nå og tenker det er spennende å utforske å prøve flere nye produkter jeg vet er gode som ansiktsmaskene deres.

 

PSST!!  Jeg tilbyr en super deal til mine lesere akkurat nå!

Erborian selges eksklusivt hos Vita sine butikker, og akkurat nå får du hele 20% på alle produktene på Vita.no ved bruk av rabattkoden:  ERBORIANxByB

 

XoXo

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.