BOBLEKÅPEN

 

Jeg kan ikke få sagt det nok,  hvor glad jeg er for at boblekåpen er tilbake. Er det en ting som er sikkert så må det være at jeg alltid fryser og alltid kunne hatt en tykkere jakke.  Jeg har kan tipse deg om en super deilig sporty boblejakke fra Röhnisch som er både vann og vind tett. Jakken er utrolig lekker med det klassiske designet som er like fint i fjellet som i hverdagen. Röhnisch active coat har ett dunaktig fôr og kan justeres med glidelåsen i front for mer fleksibilitet.

 

Rabattkode til mine lesere

Jeg er så heldig som kan gi deg 20 % på alle vinterjakker i kategorien Outwear, gjelder frem til 12. november

Benytt rabattkode :  D5PM4X

 

Samtidig kan jeg også nevne at Röhnisch er ett av de merkene jeg har benyttet mest når det gjelder active wear de siste 8 årene og jeg kan anbefale å ta en titt på det gode utvalget de har. Kvaliteten er i en klasse for seg selv! 

 

XoXo

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 Comments
 • Caroline
  November 10, 2017

  Hvilken størrelse har du i din jakke?

  • benedicthe
   November 10, 2017

   M 🙂

 • Lena
  November 12, 2017

  Hvor er de sorte støvlettene dine i fra? ????