JENTEJULEBORD PÅ COYO

annonse

På fredag hadde vi årets jentejulebord på den meksikanske restauranten, Coyo. På menyen var det alt det beste fra Mexico, med deilige margaritas til, jeg må bare si for en perfekt start på julebordsesongen. Maten tilberedes av deres meksikanske kjøkkensjef og blir servert i småretter som er perfekt å dele med vennegjengen. Vi fikk servert mange retter i alle varianter, porsjonene var gode og smakene var magisk. Tenk å kunne dele en så fin kveld med den fineste gjengen med utsikt out over hele Oslofjorden.

Jeg digger den gode stemningen de skaper på Coyo med de hyggelige ansatte som gjorde kvelden perfekt. Jeg er glad vi la årets julebord akkurat her og gleder meg til vi skal tilbake igjen. Med både belliggenheten og stemningen er Coyo det perfekte stedet for både venninnekveld, eller en date med kjæresten!

 

Book årets julebord hos Coyo her!

 

XoXo

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment
  • Marte
    November 20, 2017

    ❤❤❤