TOGETHER

annonse

 

Together forever

Jeg syntes Thomas Sabo sin Together kolleksjon er så elegant og lekker, smykkene passer rett og slett til alt. Smykkene er stilrene, tidløse og i nydelig rosegull. Jeg syntes dette også må være en av de hyggeligste gavene å legge under treet til en venninne, søster eller mamma – eller kanskje svigermor <3 Selv syntes jeg ofte det er vanskeligst å finne julegaver til de nærmeste og det er ekstra hyggelig å gi noe som, betyr noe og denne serien som symboliserer “Together forever” syntes jeg er så fin. Selv er jeg dårlig på ørepynt i hverdagen, men da jeg så disse små øredobbene var de perfekte for både hverdag og festlige anledninger.

 

Smykkene finner du her!

 

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
 • linn
  November 29, 2017

  Elsker smykkene.
  Kan du lage en kjoleguide hvor du viser ulike kjoler som du kunne tenkt deg å bruke til jul? Føler jeg har lett hele verden rundt nå etter en julekjole… så trenger tips! Hadde vært interessant om du hadde laget et slikt type innlegg:)

  • benedicthe
   November 30, 2017

   Dette skal jeg prøve å få til 🙂