HEMMELIGHETEN BAK MITT HÅR

ANNONSE

 

Jeg har fått tilbake glansen og styrken i håret, se hva som ble redningen!

Annonse: Jeg har fått tilbake glansen og styrken i håret, se hva som ble redningen for mitt skadede hår!Mer om Joico K PAK serien her: https://goo.gl/p12iKR#joiconorway #gullrekka #kpak

Publisert av By Benedicthe Mandag 27. november 2017

Jeg vet mange er nysgjerrige på hvilke produkter jeg bruker i håret mitt, alt fra shampoo til hårstyling, så her kommer endelig hele rekka!  Resultatet etter Joico har “reddet” håret etter stripebehandlingen er nesten ikke til å tro. Jeg kunne tidligere rive av håret som tyggis mens nå er håret strerkt og kan fint gres når det er vått og nyvasket.

 

Sjekk ut disse 4 enkle stegene i filmen for å oppnå ett sunt hår.

Annonse: Sjekk ut disse 4 enkle stegene i filmen under for å oppnå ett sunt hår! #joiconorway #gullrekka #kpakhttps://goo.gl/tQqkMm

Publisert av By Benedicthe Mandag 27. november 2017

Jeg har brukt Gullrekka/K-PAK Hair Repair Systemet i over ett halvt år og det er virkelig GULL. Pga store skader i håret har jeg benyttet både salongbehandling en gang i måneden, i tillegg til å være nøye med hjemmepleie produktene, K-PAK Renseshampoo, Reconstructor og Intense Hydrator. Dette gjør at håret har fått det beste utgangspunktet til å få skinne igjen, noe det virkelig gjør! Er det en ting jeg kan anbefale alle er det å legge inn gode rutinger på håret, dette tar deg 2-3 min når du er i dusjen. Jeg lover, det blir en god vane!

 

Vil du se hemmeligheten bak mitt sunne hår?

Annonse: Vil du se hemmeligheten bak mitt sunne hår? Se video under ⚡️⚡️ #joiconorge #gullrekka #kpak https://goo.gl/cHm1Cy

Publisert av By Benedicthe Tirsdag 28. november 2017

Salongbehandlingen til K-PAK føles som en SPA behandling for håret, håret skinner på sitt beste etter jeg har vært hos frisøren! K-PAK består av produkter som renser håret, senker pH-verdien, bygger opp håret og tilfører fukt.

 

Hvordan man får både krøller og styling sitter i flere dager?

Annonse: Lurer du på hvordan man får både krøller og styling sitter i flere dager? Se mere under?✨ #joiconorge #gullrekka #kpak

Publisert av By Benedicthe Onsdag 29. november 2017

Jeg elsker å ordne håret og det er ingen hemmelighet t dette går som en drøm nå som håret er sunt. Det beste av alt er at stylingen kan sitte i 2-3 dager som også gjør at mn sparer masse tid på ordne det om morgningen. “Man bruker jo foundation på huden for å få make-up til å sitte best mulig. Jeg har lært at det samme gjelder håret. Jeg benytter stylingprodukter rett på nyvasket hår. Nå bruker jeg K-PAK Liquid Reconstructor og en Blonde Life Spray først for å tilføre proteiner og fuktighet. Det gir en jevn base på håret og styling sitter bedre, blir blankere og penere.”

#joiconorway #gullrekka #kpak

 

XoXo

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment
  • christina
    November 30, 2017

    Bruker du fortsatt den samme serien når du har gjennomrettet håret ditt? 🙂