PERSONLIG OG VAKKERT PÅ FJELLET

ANNONSE

 

Endelig har vi begynt å komme oss litt i orden i hytta vår. Jeg er så glad for at jeg har funnet det perfekte interiøret fra Jotex som passer perfekt for å få det lunt og personlig!

Disse brødfjølene er perfekte til å servere både pizza og lett tapes til gode venner!

Jeg syntes tepper er veldig vanskelig, men jeg falt helt for dette rustikke teppet fra Jotex. Vi venter enda på ett nydelig teppe til stua som jeg skal vise dere senere. Jeg syntes gulvtepper er superviktig på en hytte for å skape det ekstra lunt og hyggelig.

Altså, hva kan jeg si, dette er favoritthjørnet mitt i hele hytta! Peisloungen med to sofamoduler fra Jotex, jeg har stylet det med to småbord og en kuskinnpuff som jeg syntes er helt perfekt.

De råeste skinnstolene har ikke helt fått sin plass enda, for her skal nemlig to super fine Jotex NITTKVARN vitrineskap stå. Skapene er passe lave så det blir både lekkert og fint å kunne ha noe å sette bilder på. Her blir det også plas til vaser og glass som ikke trenger å stå mest tilgjengelig hele tiden.

Stolene skal få stå ved sofaen når skapene ankommer! Er det en ting som virkelig hører en hytte til så er det reinsdyr,  jeg syntes disse er en av de fineste detaljene på veggene!

Vi har valgt å sette sofaen midt i stuen så vi får mere ut av veggen og plassen bak!

Julestjernen er på plass og vi har virkelig kommet i stemning her på fjellet!

Serveringsbrettet står i dag med julepynt og dette er jo topp å bruke både til servering av mat/ gløgg på terrassen eller frokost på senga. Dette syntes jeg er så fint så jeg må nesten kjøpe ett til å ha hjemme også.

Jeg har alltid hørt at det beste å sove i er lin, endelig har vå fått oss linsengetøy og linsengetepper fra Jotex, det var så deilig å sove i og deg virkelig varm.

Håndklær og marmorfat til baderommene, for å skape en litt moderne look mot den gamle tømmeren!

Vi er så heldige som for første gang har hytte på fjellet denne vinteren! Å innrede en hytte lunt og personlig var mitt hovedmål for at vi skulle få det ekstra koselig her denne julen. Jeg er så glad for at Jotex har alt man trenger både for å innrede hus og hytte slik at det blir superfresht. Jeg har det siste året fått øynene opp for deres nettbutikk som har de fineste møblene og det lekreste interiøret, vi også har handlet flere ting til hjemmet vårt her.   Vi har valgt en ganske nøytral fargepalett med mørke vegger og interiør som går i grått og ulike bruntoner. Jeg syntes rett og slett det er veldig behagelig å komme opp på hytta så er det mere naturlig og går mere i ett med naturen. At hytta er en kontrast til hjemme og hverdagen er viktig for meg!

XoXo

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 Comments
 • Annika
  December 7, 2017

  Så fint dere har fått det!!
  Hvor er skinnstolene fra? 🙂

 • Madeleine
  December 9, 2017

  Elsker stilen. Hvor er sofabordene fra?

  • benedicthe
   December 12, 2017

   Fra Ellos 🙂