DEN PERFEKTE JULEGAVEN

ANNONSE

Den perfekte julegaven!

Har du handlet julepresangene til dine nærmeste enda? Om ikke, kan jeg gi deg noen tips til den perfekte gaven til mamma, søsteren eller din beste venninne. Jeg syntes generelt det er vanskelig å gi gaver til de nærmeste da de har alt, så må kunne gi ett smykke som betyr noe ekstra er veldig koselig å både gi og få <3

Thomas Sabo sin Together kolleksjon har ett tidløst, klassisk og lekkert design som passer til en hver dame. Kvaliteten er også av den beste og smykkene jeg har brukt i flere år er enda like fine. Smykkene symboliserer også at det er ett spesielt bånd mellom to personer, som jeg syntes er veldig fint å kunne dele med min mamma!

GIVEAWAY: Jeg gir bort ett smykke til både deg og en venninne/mor / kollega på Instagram nå!

Du finner de aller fineste smykkene og julegavene hos Thomas Sabo, her.

 

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments
 • Sola
  December 13, 2017

  Hvor er blazeren fra?

  • benedicthe
   December 27, 2017

   Ganni 🙂

 • Isabell
  December 15, 2017

  Hei:)

  Jeg blir alltid like imponert over sminken din???? Du kunne ikke lagt ut noen tips om hvordan du sminker deg? Spesielt øynene 🙂

  • benedicthe
   December 27, 2017

   Tusen takk, skal se hva eg får lagt ut 🙂