SWISS SKIN RENEWAL

ANNONNSE

Swiss Clinic Skin Renewal er en mikronål behandling for huden, de siste årene har behandlingen tatt helt av og er en av de største skjønnhets trendene i verden akkurat nå. Det som er så fint er du kan behandle huden hjemme med Swiss Clinic Renewal som består av en roller og rejuvenating serum.

Swiss Clinic Renewal gir deg en jevnere hudtone, minsker porer og arr, samt strammer opp huden. Når du benytter rolleren er det veldig viktig å rengjøre denne med Swiss Clinic Sanitizing Spray etter bruk for å unngå bakterier ved neste bruk.

Rolleren består av 540 mikronåler som rulles over huden for å stimulere kollagen produksjonen og den åpne opp huden slik at serumet trekker dypt og direkte inn.  Blodsirkulasjonen økes og en ny og fresh hud skapes.

How to roll – Step by step:

Rens huden godt før du starter

Rull skinrolleren frem og tilbake i ulike retninger i ett par minutter på ønsket område

Smør umiddelbart inn Rejuvenating Serum i området du har rullet på

Rengjør alltid skinnrolleren med Sanitazing spray etter bruk

Gjenta behandlingen i 5-7 dager og la huden hvile i like mange dager etter.

 

Siden julen nærmer seg med stormskritt vil det jo dette være den perfekte julegave til mamma, en venninne eller søster. Akkurat nå selges Swiss Clinic Renewal i en kjempe fin gaveeske.

Julekampanje hos Swiss Clinic

Om du handler hos Swiss Clinic for 500,- får du 30% rabatt. Og akkurat nå får du 30% på denne superfine gave esken, noe som er ett kjempe bra tilbud enten det er julepresang eller om du vil skjemme bort deg selv.

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.