JULESTEMNING I LONDON

De siste årene har vi reist til London i anledning min bursdag og jul. Jeg synte det er den beste tradisjonen vi kan ha i den fine førjulstiden som er generelt travel. Jeg kjenner jeg kommer i en helt egen julestemning akkurat i London med de vakre gatene, musikken og alle lysene. Det er jo bare så vakkert, uansett hvor vi går!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment
  • Hege
    December 25, 2017

    Har du noen tips til hvor man burde shoppe evt shoppingsentre, hva man burde se og anbefalte spisesteder? Jeg har vært i London 3 ganger, men føler det er litt oppskrytt? He he jeg skjønner at det er noe jeg har gått glipp av tydeligvis? De gangene jeg har vært der, har vi som regel endt opp i Oxford, som jeg synes er ubehagelig masete i form av mennesker overalt + sykt høy musikk inne i butikkene. Blir stressa både ute og inne ha ha Blir veldig glad for gode tips <3 Fortsatt god jul!