GO BANANA

 

Jeg har de siste ukene testet ut en ny øyekrem fra Ole Henriksen, Banan Bright Eye Crème. Kremen gjør at du umiddelbart ser freshere ut i huden rundt øynene uten å sminke over. Dette skyldes det spesielle bananpulveret som korrigerer hudtonen. Øyekremen er også veldig god nå på vinteren fordi den inneholder vitamin C som også vil hjelpe til å lysne området rundt øyet over tid.

Wake up before you make up!

Banana Bright Eye Crème ligger nå fast i sminkepungen min og jeg påfører denne hver morgen før jeg legger sminken for ett bedre resultat. Jeg liker den lette konsistensen som gjør at den perfekt til hverdagsbruk. Jeg sliter med veldig tørr hud på denne tiden av året og opplever særlig mindre tørre linjer rundt øynene etter jeg begynte å bruke kremen.

OLE HENRIKSEN Banana Bright Eye Crème finner du hos VITA, VITA Exclusive, Vita.no, Kicks.no utvalgte KICKS butikker og webshops.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.