HELT PERSONLIG

ANNONSE

Thomas Sabo relanserer sin Charm Club Collection.

Jeg elsker mixen av vintage symboler og de mere moderne charmsene hengende sammen! Jeg har falt helt for mitt eldre armbånd fra Thomas Sabo som jeg bruker til alt, det som er ekstra moro er at de nye anhengene kan like fint være på ett halskjede som på ett armbånd. Mitt halskjede er personlig med blant annet min bokstav B og mitt stjernetegn Skytten.

I disse dager har Thomas Sabo relansert sin fine Charm Club kolleksjon. Jeg kan røpe at det bugner av masse spennende, lekre anheng som er akkurat passe rocka, i love it! Det fine med charms er at man kan mixe og matche som man selv vil, her er det bare å leke seg eller smykke seg etter humøret. Personlig syntes jeg det er moro med flere anheng på smykkene slik som jeg har valgt her, men funker like fint med ett lite anheng i hverdagen.

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.