MERE AV ??

New week!

Jeg håper du har en fin start på uka, for min del er det en snufsete kald dag. Jeg er pakket inn i ull fra topp til tå og drikker masse varm kakao, typisk med enda en forkjølelse igjen. Jeg vil også spørre deg hva du kunne tenke deg å se mere av her på bloggen? Feks, hår, beauty, reisetips etc?

Jeg blir veldig glad for inspirasjon og innspill her!

XoXo

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 Comments
 • Eline
  March 5, 2018

  Huff, GOD BEDRING!
  Jeg kunne gjerne tenke meg mer interiør innlegg. Gjerne tips om hvordan man kan gjøre om et “vanlig” hus til et mer spennende og unikt hjem ved hjelp av innredningen. Det virker som om dere har et så fint hus! I tillegg ønsker jeg gjerne mer makeup og hår – du ser fantastisk ut!

 • Solfrid
  March 5, 2018

  Gjerne litt mer om hvem du er og familien din!

 • Elisabeth
  March 5, 2018

  Gjerne mer interiør og reisetips! ???? God bedring, flotte deg!! ????

 • Stina
  March 5, 2018

  Hudpleie og skjønnhet. Gjerne tips til gode salongbehandlinger for å jobbe med arr, pigmentering etc. Masse god bedring 🙂

 • Eirin
  March 7, 2018

  ALT! Interiør, hudpleie, skjønnhet, mote, reisetips, hår, kanskje noe personlig? Egor, barna, bryllup og giftemål! Masse god bedring ????

 • Malin
  March 8, 2018

  Interiør og sminke ????

 • Emina
  March 20, 2018

  veldig gjerne hår (elsker håret ditt og all volumen) og hud/sminke rutine <3