BE C O O L

ANNONSE

Cool from every angle!

Vårens ECCO Cool 2.0 er noe av det mest komfortable jeg har hatt på foten, og jeg digger at de har en sporty-moderne look. De nye sneakersene er i GORE- TEX noe som gjør at skoene har den beste pusteevne 360 grader. ECCO Cool 2.0 gir ett element av luksus til ett sporty antrekk. Skoene er i årets fineste pastellfarger som jeg digger å style både sporty og pent, enten til kjole eller bukser.

Ecco Cool 2.0 er ekstra fine da de har en nett og fin fasong på foten. Skoene er også mere praktiske enn de ser ut til da de er 100% vanntett og har ett innbygget kjølesystem som gjør at skoen oppleves kjølig på foten.

 


Hva er vel bedre enn å gå for vårens fresheste sport-lux sneakers som er ekstremt behagelig på foten? Da jeg var yngre visste jeg ikke å sette pris på gode sko, men etter jeg har fått to barn og i tillegg en travel hverdag er gode sko ett must. Jeg er skikkelig fornøyd med disse sneakersene fordi de er gode å gå i, fine og ikke minst lette å kombinere med garderoben min.

 

Du finner ECCO Cool 2.0 i alle farger her.  Og jeg vil også oppfordre dere å følge ECCO på Facebook for de siste oppdateringene deres!

 

ECCO Cool 2.0 er laget mykt lær med en perforert overdel som gir en sval luftstrøm rundt foten og forhindrer fuktighet i skoen. De er også anatomisk designet direkteinnsprøytet PU-skum og fotformet lest. Fleksibel og lett TPU-yttersåle gir stabilitet og et godt grep.

 

 

 

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 Comments
 • Skogfrue
  April 10, 2018

  Ah ja, i serien Ting man lærer etter at man har fått barn. 🙂 De ser behagelige ut. Er sålen myk? Kan du brette den?

  • benedicthe
   April 18, 2018

   Ja virkelig, de er super myke og ikke minst gode!

 • Christina
  April 10, 2018

  Hvor er det øverste antrekket fra?????