HUDPRAT

De siste ukene har jeg fulgt opp hudrutinen hos dr.Kingsley hos Laserlegene på Strømmen som utfører en 4D laserbehandling som jevner ut huden, hudtonen er oppstrammende og bedrer elastiteten. Jeg har vært plaget av en kjip hud helt siden jeg kom i puberteten med masse akne, kviser og stygge arr. Jeg er opplever at laserbehandlingen i kombinasjon med fuktboostbehandling virkelig gjør en forskjell. De første dagene etter laserbehandling kan man bli litt rød og flasse bittelitt, når det gjelde3r fuktboostbehandligen kan man bli bittelitt blå ila den første uken. Huden min er mye jevnere og mange av de styggeste ujevnhetene og arrene er betydelig mindre.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment
  • Stina
    April 17, 2018

    Hei,

    Hvor ofte gjør man slik laserbehandling? Hvor gjør du fuktboostbehandlingene? 🙂